Jobba hos oss

Vi söker mjukvaruutvecklare med erfarenhet av applikationsutveckling som vill arbeta med mjukvaruutveckling i en högteknologisk och expansiv bransch.

Kort om oss

Vi arbetar med mjukvaruutveckling inom inbyggda system och applikationsutveckling. Våra uppdrag utförs både i våra lokaler och i form av konsultexpertis hos våra kunder.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med stort fokus på kompetens, möjligheter att utvecklas som expert och tillgång till våra trevliga och duktiga kollegor.

Nu letar vi efter dig som vill vara med och ta vårt företag ett steg framåt. Hos oss får du arbeta med några av de bästa och mest kompetenta kollegorna med ett stort engagemang och ett resultatinriktat arbetssätt.

Information om tjänsten

Som utvecklare hos oss arbetar du i projekt med att utveckla mjukvara, antingen i våra egna lokaler eller som konsultexpertis i våra kunder projekt. Du kan arbeta med olika programspråk, olika utvecklingsmiljöer och olika verktyg beroende på vad uppgiften kräver och kunderna önskar. Det kräver att du har en bredd i din kompetens samt ett flexibelt och serviceinriktat arbetssätt.

För att arbeta med applikationsutveckling ska du ha ett intresse för användarens behov och vad tjänsten ska utföra. Som mjukvaruutvecklare ska du ha ett intresse av att utveckla underhållbar och robust kod.

Arbetsuppgifter

Som applikationsutvecklare hos oss kommer du att:
 • Arbeta med kravhantering, design, mjukvaruutveckling och testning.
 • Arbeta i högnivåspråk som Java, C# och C++. Du kan också använda olika skriptspråk beroende på vad uppgiften kräver. Utvecklingen görs både i Windows, Linux/Unix, Android och för iOS. Du kan ofta välja vilka utvecklingsverktyg du vill använda.
 • Arbeta med agila metoder.
 • Hjälpa till att bygga verksamheten, i den utsträckning som passar dig och som du önskar. Är du intresserad av att hjälpa till med rekrytering och på så sätt vara med och påverka hur företaget utvecklas är den en stor fördel.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:

 • Tycker att mjukvaruutveckling är det roligaste som finns och som trivs bäst när du får utveckla tillsammans med andra.
 • Har civilingenjörsutbildning, eller motsvarande, från C-, D-, IT-, IP-, MT-, U-linjen eller liknande.
 • Vill vara med och utveckla verksamheten och bygga företaget tillsammans med oss andra.
 • Har ett stort engagemang och ett resultatinriktat tanke- och arbetssätt.
Trivs du i rollen som instruktör är det ett plus, men inte en nödvändighet.

Mer information

Stämmer det här in på dig och vill du bli en i vårt engagerade team? Lämna din ansökan nedan, eller skicka den till rekrytering@mindroad.se eller asa.detterfelt@mindroad.se.

För frågor om tjänsten kontakta Åsa Detterfelt på 070-659 58 12 eller asa.detterfelt@mindroad.se.
 

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)

START: 
Snarast
 

OMFATTNING: 
Heltid

ARBETSTIDER:

Flexibel

PLATS:
Linköping

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
Löpande