En systemingenjör för simulatormjukvara,  en Configuration Manager (CM), en ingenjör för mjuvkaruverifiering, en systemutvecklare Java samt en teknisk projektledare sökes för kunds räkning

 Just nu söker vi för kunds räkning:
  • En systemingenjör för simulatormjukvara med kompetens inom C, C++, QT, scriptspråk, ADA, MBSE-verktyg, Unix/Linux, Sun Solaris, RedHat och realtidssimulering och simulatorsystem med vana att integrera mjukvara med hårdvara.
  • En Configuration Manager (CM) med ett genuint intresse för konfigurationshantering med minst två års erfaremhet av CM-arbete. Du ska också ha erfarenhet av mjukvaruintegration, av mjukvaruutveckling i stora projekt och vana vid att arbete med agila metoder som Scrum och KANBAN.
  • En ingenjör som ska arbeta med mjukvaruverifiering. I uppdraget ingår att ta fram och exekvera enhetstester. Arbetet utförs i Linux-miljö och testfallen utvecklas i C++ med hjälp av Cantata++. Du bör ha minst 2 - 3 års erfarenhet av att arbeta med mjukvaruverifiering. Du ska vara van vid att arbeta med agila metoder som Scrum och KANBAN.
  • En Java-utvecklare med minst 6 års erfarenhet av systemutveckling. Du ska ha praktisk erfarenhet av JEE, applikationsservrar i JEE, Activiti BPM, Eclipse, Maven och BPMN.
  • En teknisk projektledare med minst 4 års erfarenhet av projektledning som kan ta ansvar för ett delområde och leda en mindre grupp. Du bör ha erfarenhet av IT-verksamhet med vårdverksamhet som slutkund.
Är du intresserad av något av uppdragen? Svara till Åsa Detterfelt asa.detterfelt@mindroad.se, eller ring 070-6595812. Svar behövs senast på onsddag den 2/7.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter