Henrik Wallenius, John Heerfordt Sjöqvist och Daniel Häggmyr - årets sommarjobbare

Under maj - augusti kommer vi att ha tre mycket kvalificerade sommarjobbare. Det är:

  • Henrik Wallenius, som just har avslutat sitt fjärde år på sin civilingenjörsutbildning i Teknisk Fysik på Chalmers Tekniska högskola. Henrik har läst sitt fjärde år i Singapore på National University of Singapore där han har fördjupat sig inom realtidsprogrammering, reglerteknik och linjära system, bildbehandling, dynamiska system och neurala nätverk.
  • John Heerfordt Sjöqvist, som har avslutat sitt tredje år på civilingenjörsprogrammet i medicin och teknik vid Lunds Tekniska Högskola. Johns intresseområden är signalbehandling, programmering, matematisk modellering och reglerteknik. John kommer att läsa sitt fjärde år i Lausanne på École Polytechnique Fédérale de Lausanne. Det blir också hans sista år eftersom han har läst in masterkurser parallellt med grundutbildningen.
  • Daniel Häggmyr, som läser Datorteknikprogrammet på Linköpings Universitet. Daniel börjar sitt fjärde år på civilingenjörsutbildningen till hösten och är vår vinnare i sommarjobbstävlingen som vi utannonserade på LARM i år. Daniel har visat att han briljerar inom programmering, inbyggda system, hårdvarukonstruktion, bildbehandling och inte minst förmågan att sätta upp mål och att genomföra komplexa projekt.
Vi ser fram emot en intressant sommar tillsammans med våra sommmarjobbare.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter