Vi hälsar Kristian, Anders och Magnus välkomna till MindRoad

Vi är glada att kunna hälsa tre seniora mjukvaruutvecklare/systemarkitekter välkomna till MindRoad!

Kristian är systemingenjör med drygt 10 års erfarenhet av systemutveckling framför allt av system med en kombination av hårdvara och mjukvara. Erfarenheter som han fått från arbete på Flextronics, Ericsson, Sony Ericsson med flera. Bland hans tidigare uppdrag kan nämnas utveckling av testsystem för test av mobiltelefoner, där han har koordinerat utvecklingen, verifierat hårdvaran och mjukvaran samt utvecklat testmetoder och drivrutiner. Kristian är elektroingenjör från Linköpings universitet.

Anders är en senior systemutvecklare med fokus på C++, Linux och inbyggda system. Han har arbetat i mer än 20 år med utveckling av C++ i Linux-miljö, oftast applikationer i inbyggda realtidssystem. Han säger själv: "Linux ger mig all funktionalitet och de verktyg som jag behöver och jag har nått en kunskapsnivå och erfarenhet så att jag kan skapa och utveckla precis vad jag vill". Anders behärskar även andra tekniker som AWS, webbteknik och databasteknik. Privat samlar han datorer från 70- och 80-talet och har en imponerande samling av de hemdatorer som många började sin programmeringskarriär på. Anders har en magisterexamen i Datavetenskap från Linköpings universitet.

Magnus är senior systemarkitekt och systemutvecklare med bred erfarenhet. Han har arbetat i drygt 20 år med utveckling av mjukvara i de flesta roller som utvecklare, arkitekt, teamledare, Scrum master, coach och mentor. Magnus fokus är att kombinera effektiv mjukvaruutveckling med hög kvalitet. Han brinner för mjukvaruarkitektur och systemarkitektur framför allt inom Java-baserade Enterprise-system med horisontellt skalbara serverlösningar, hantering av lastbalansering, cachning, distribuerade system samt algoritmer och Concurrent Programming. Han har också goda kunskaper inom nätverksteknik. I grunden har Magnus en magisterexamen i Datavetenskap från Linköpings universitet.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter