Nyheter

2022

Nu erbjuder vi en ny utbildning i effektiv C++-utveckling av inbyggda system. 
C++ är kanske det vanligaste språket för Embedded-utveckling. Det är på många sätt ett effektivt språk att utveckla i och det genererar oftast effektiv kod, men det finns en del att tänka till lite extra på när det gäller embedded-programmering, som vi går igenom i den här kursen.

Mer information hittar du här.

Läs hela inlägget »

MindRoad deltog på OpenSource Summit i Dublin i mitten av september. Vi fick ta del av många intressanta seminarium med fokus på Open Source-utveckling och fick också chansen att få se Dublin och att lära oss både om irländsk whiskey och om Guiness.

Läs hela inlägget »
MindRoad-familjen har utökats med tre nya bolag MindRoad Mitt, MindRoad Väst och MindRoad Öst , med syfte att få ett tydligare geografiskt fokus och för att kunna serva våra kunder utifrån de lokala behoven och den lokala marknaden.

MindRoad Mitt AB har huvudkontor i Stockholm. MindRoad Väst AB har huvudkontor i Göteborg och MindRoad Öst AB har huvudkontor i Linköping.
Läs hela inlägget »

MindRoad har tilldelats ramavtal med Akademiska hus i Göteborg.för IT-konsulttjänster. Avtalet täcker roller som IT-specialist, systemförvaltare, digital verksamhetsutvecklare, nätverkstekniker, IT-infrastrukturspecialist och nätverkssäkerhet.

Läs hela inlägget »

Just nu letar vi efter två C#-utvecklare och en, eller flera testare med erfarenhet, till uppdrag i Linköping. Är du intresserad, kontakta Åsa Detterfelt, asa.detterfelt@mindroad.se, eller ansök på vår rekryteringssida.

Läs hela inlägget »
Just nu söker vi efter en IT-arkitekt för uppdrag i Linköping, med minst 3 års erfarenhet av enterprise- och IT-arkitektur. Har du någon certifiering inom området som till exempel TOGAF är det en merit.

Är du intresserad kontakta asa.detterfelt@mindroad.se senaste den 10/3.
Läs hela inlägget »
MindRoad har tilldelats ramavtal med Sandivken kommun för IT-konsulttjänster. Avtalet täcker kompensområden som systemutveckling, IT-arkitekt, IT-adminstration, systemförvaltning, IT- och informatinssäkerhet samt infrastruktur- och drift.
Läs hela inlägget »

MindRoad AB har fått AAA för sjätte året i rad. AAA är Bisnodes kreditbetyd, där AAA är den högsta kreditvärdigheten. Betyget ges till företag som visat stabilitet över tid och har en förmåga att klara både hög- och lågkonjunktur. För att erhålla AAA krävs att man ska ha nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Läs hela inlägget »

MindRoad uppmärksammas i en artikel i Dagens industri. Läs mer här.

Läs hela inlägget »
loading...

Arkiv