Nyheter

2014 > 11

MindRoad inleder ett strategiskt samarbete med Sylog kring konsulttjänster. Målsättningen är att tillsammans vara en stark leverantör av konsulter, åtaganden och utbildningar inom inbyggda system och applikationsutveckling i Linköpingsregionen. Att samarbeta med Sylog ger MindRoad möjlighet att representera ett välrenommerat företag på den lokala marknaden och vi ser stor potential i samarbetet.

Sylog har säte i Stockholm och kontor i Göteborg. Det är ett snabbväxande företag, som varit med på topp 5-listan på Ahrens tillväxtlista för snabbväxande företag två gånger under den senaste femårsperioden. För mer information om Sylog se www.sylog.se

Läs hela inlägget »

Vi erbjuder nu utbildning i FPGA-utveckling. I kursen går vi igenom de moment som man gör i ett typiskt FPGA-projekt, från systemdesign och val FPGA-leverantör och kretsfamilj, via hårdvaruaspekter för integration av FPGA-kretsen i det aktuella systemet fram till implementation och verifiering av den faktiska FPGA-designen.

Instruktör är Lars Theodorsson som är högt ansedd FPGA-utvecklare med mer än 30 års erfarenhet av FPGA-utveckling.

För mer information om utbildningen läs här.

Läs hela inlägget »

Den 5/12 genomför vi en utbildning i "GIT för utvecklare" till rabatterat pris i Linköping på Teknikringen 7. Mer information om kursen hittar du här. Du anmäler dig till kursen här. Kontakta Åsa Detterfelt 070-659 58 12 för att få rabattkod.

Läs hela inlägget »

Vi söker drivrutinsutvecklare för utveckling av drivrutiner för nätverkskort. Svar behövs senast 2014-11-14.

Är du intresserad kontakta Åsa Detterfelt, asa.detterfelt@mindroad.se, eller 070-6595812.

Läs hela inlägget »
loading...

Arkiv