Nyheter

2020

Floraväktarna är en av tre organisationer som utsets till Årets miljöhjältar av Världsnaturfonden WWF. Floraväktarna belönas för "sitt envisa arbete att skydda  hotade kärlväxter". 

MindRoad har fått förtroendet att utveckla en ny iOS-app för Floraväktarnas rapporteringstjänst, som lanseras i närtid. Det känns hedrande att få arbeta med en sådan organisation!

Läs mer här.

Läs hela inlägget »

Sedan 1/8 är vår adress i Stockholm Medborgarplatsen 3. Välkommen!

Läs hela inlägget »

Den 18/2 höll Daniel Ericsson ett seminarium i LiTHe kods regi för studenter på Linköpings universitet på temat hur man använder Git i praktiken och avancerade konstruktioner i Git. Här finns presentationen att hämta.

Läs hela inlägget »

I samband med Linköpings arbetsmarknadsdagar lanserar vi MindChallenge, en utmaning som bygger på kreativitet och där du kan visa din programmeringsskicklighet. Vi genomför utmaningen tillsammans med Wolfram Mathcore och Link22. 

I vår monter får du ett mönsterkort som är förberett för en Arduino Nano, en display, ett par knappar och fyra sensorer. I nästa steg bjuder vi in till en lödkväll där du får komponenter till kortet så du kan bygga din egen Arduino-plattform.

När du har din färdiga plattform utmanar vi dig på en kodutmaning där du får testa plattformens möjligheter och visa din kreativitet och kompetens. 

Mer information finns på www.mindchallenge.se.

Välkommen till vår monter på LARM.

Läs hela inlägget »
loading...

Arkiv